Руснаците отново обстрелват университетския Харков. Най-малко трима души загинаха при нов

...
Руснаците отново обстрелват университетския Харков. Най-малко трима души загинаха при нов
Коментари Харесай

Франс прес: Руснаците отново обстрелват Харков, има жертви

Руснаците още веднъж обстрелват университетския Харков. 

Най-малко трима души починаха при нов съветски обстрел. Това се случи ден откакто при обстрел на града починаха други шестима души, съобщи Франс прес.
Според локалната прокуратура снаряд, паднал късно сутринта върху детска площадка в жилищен комплекс, е предизвикал гибелта на мъж и жена и е нанесъл вреди на здания.  Виктор Забашта, шеф на Център за незабавна здравна помощ, заяви пред медиите, че при обстрел на център за разпределение на филантропична помощ през днешния ден е умрял един човек, а шестима са били ранени, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сутринта в Харков са били чути серия от детонации. По данни, предоставени от канцеларията на губернатора, при обстрела на града през вчерашния ден са починали шестима и са били ранени 24 души. Още трима за починали при обстрел в региона.
Харков е вторият по величина град в Украйна с близо 1,5 милиона поданици преди началото на войната. Градът стана очевидец на яростни боеве в продължение на дни, само че остава под контрола на украинските сили.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР